Case Studies

  1. The Williams Residence: Location – Bristol. Budget – £80,000. Project Description – The Williams Residence was a two-story home extension with an open-plan kitchen and dining area on the ground floor and a new bedroom with an en-suite on the first floor. The project also involved the installation of bi-fold doors and skylights to bring more natural light into the space.

  2. The Patel Residence: Location – London. Budget – £120,000. Project Description – The Patel Residence was a double-story side and rear extension. The ground floor extension created a new open-plan kitchen and living area, while the first floor extension added two new bedrooms and a bathroom. The project also involved landscaping the garden to create an outdoor entertaining space.

  3. The Johnson Residence: Location – Manchester. Budget – £100,000. Project Description – The Johnson Residence was a rear extension that created a new open-plan kitchen, living, and dining area. The project involved removing a load-bearing wall and installing steel beams to create a seamless flow between the new extension and the existing house. The extension also featured large bi-fold doors that opened onto the garden.

  4. The Khan Residence: Location – Birmingham. Budget – £90,000. Project Description – The Khan Residence was a double-story side extension that added a new master bedroom with an en-suite and a study on the first floor, and a new kitchen and dining area on the ground floor. The project also involved landscaping the garden to create a new outdoor living space.

  5. The Patel-Jones Residence: Location – Southampton. Budget – £150,000. Project Description – The Patel-Jones Residence was a large two-story extension that added a new open-plan kitchen, living, and dining area on the ground floor, and a new master bedroom with an en-suite and a walk-in wardrobe on the first floor. The extension also featured large sliding doors that opened onto the garden and allowed natural light to flood the space.

  6. The Wilson Residence: Location – Leeds. Budget – £80,000. Project Description – The Wilson Residence was a single-story rear extension that created a new open-plan kitchen and living area. The project involved removing an existing conservatory and replacing it with a more modern and energy-efficient extension. The extension also featured a large roof lantern that allowed natural light to flow into the space.

Contact Our Team

Send us a message and we’ll get right back to you with a no obligation quote.

Please tick the applicable - This will help up get the best quote for you

Contact Our Team

We’ll get right back to you with a free no-obligation quote.